2..3..4..5..6..7..8..9..10..

Och nu 1.. Sedan jag tog min lärarexamen har jag jobbat i klasserna 2-10.. Så nu till hösten blir det dags att fullända grundskolan genom att få en 1:a.. Jag ska få en helt egen klass. Pirr i magen.. Och en etta dessutom.. Det är med blandad förtjusning.. Idag var första gången jag träffade mina blivande elever.. Kan säga att det verkligen skiljer sig mot mina nuvarande elever.. Snacka om att hoppa i åldrar och självständighet.. haha
 
Efter att ettorna åkt hem och jag återgick till mina äldre elever slog verkligheten till och jag insåg att jag inte kommer att jobba med dem nästa år.. Det var faktiskt lite sorgligt i hjärtat.. Jag trivs så bra med mina underbara elever.. De ger mig så mycket i min vardag. Jag hoppas att jag även ger dem något.. Men det tror jag nog.. =)
 
Att 10:orna slutar är ju naturligt men de övriga klasserna finns ju kvar och det kommer kännas konstigt att inte ha dem som elever. 
 
Men när jag tänker på hösten ska det bli roligt att få jobba med lite barnvänlig pedagogik igen.. Nu ska vi skoja och leka in kunskapen igen.. Me like!! 
 

Härliga vänner!!!

Två av tre sov i bilen hem från Bäckaskog idag.. Både jag och Isabell sov gott efter att spenderat helgen hos våra fina vänner Håkan och Carina.. Som vanligt var det en härlig helg med massa snack och goa skratt!! Givetvis gjordes ett besök på Eko också.. ;)
 
Där fick Isabell en gräsklippare!! Ni skulle sett henne inne i affären när sprang fram mellan gångarna och "klippte gräset" haha.. Frågan är bara hur länge den är rolig!!
 
 
Dags för lite hundgodis!! Spännande!!
 
 
Alla står lydiga och väntar på sig tur!! ;)
 
Isabell är rustad inför sommarens Camping
 
Gårdagen var solig och varm.. Dagen bjöd på regn!!!
 

 
Isabell och Lolloll
 
Det hindrar inte att använda solstolen inne när man äter äpple!! =) 
 
Tack för en mycket trevlig helg!!!

Världens bästa mamma!!!

Idag är det morsdag!! Denna dag är ingen dag som vi firar något speciellt.. Vi firar varje dag istället!! =)
 
Men jag vill ändå tillägna detta inlägg till min älskade mamma!! Hon är inte bara min mamma utan även en mycket god vän till mig!! Vår relation blir bara starkare och starkare för vart år!!! Vi har en mycket nära relation och jag behöver verkligen ha henne nära mig! Vi kan ringa flera gånger per dag och snacka om allt!!! 
 
När jag flyttade till Stockholm började vi skicka morgonmail till varandra varje dag.. Detta är en tradition som vi har fortsatt med.. Varje vardagsmorgon inleder jag med en mailkonversation med min älskade mamma.. Kan man starta dagen på ett bättre sätt? Det hindrar dock inte att vi slår varandra en pling efter dagens slut.. ;) 
 
Några kanske tycker att vi borde klippa navelsträngen! Men varför det?? Jag mår bra av att ha min mamma nära mig! Hon finns alltid som ett stöd i vått och torrt.. Hon ställer alltid upp och fixar alltid saker med en guldstjärna!!
 
Så vad vill jag då säga med detta inlägg??
Jo att
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!!!
och att jag hoppas att jag och Isabell kommer att ha lika fin relation under hennes uppväxt!
 

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0