Tröttmössa

Det enda som stod på schemat idag var ett möte i Kristianstad.. Snabbt och smidigt var tanken.. Verkligheten såg annorlunda ut..

Eftersom tåget gick redan halv åtta så fick vi stiga upp tidigare och lämna Isabell tidigare på förskolan. Inga problem med det inte.. Tänkte ju hämta henne tidigare idag..

Väl framme i Kristianstad genomfördes mötet som planerat men drog ut en del på tiden..

Sen började den härliga hemfärden som gick mest stilla.. Vänta... vänta... köra 200 m.. vänta och så höll vi på ända fram till Lund.. Vid fyra var vi framme.. Där smög sig den sluta lite tidigare dagen..

Väl hemma snortrött som jag var fick jag hem en supertrött och känslig lillskrutt.. Underbart.. Kan säga att vi båda somnade tidigt och ser fram emot att ha lite lov och ledigt nu..

Nej åter till John Blund..

Tuff helg..

Livet kan inte alltid vara på topp men som tur är så har jag så många underbara människor i min närhet..

Helgen började med en chock.. Men en avslappnande myskväll med finaste Helena gjorde susen.. :-)

Natten blev dock en sömnlös natt.. Så när jag och Isabell vaknade körde vi direkt hem till mina älskade föräldrar.. De lekte och fixade medans jag tog igen förlorad sömn..

Söndagen inleddes men skön massage.. Välbehövd!! Fix hemma för att sen bege oss till Emporia för att köpa några måsten. ;-) Mockasiner och klänningar till Isabell och lite kläder till mig med. ;-)

Nu har vi landat i soffan och håller söndagsmys..

I morgon börjar lovveckan.. Jobbar mån-ons.. Sen på tors håller vi lov.. :-)

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0