Valborg

Igår var sista gången på buggkursen. Nu får vi vänta tills hösten för att gå nästa steg. Men hoppas vi kan få till nån dans innan dess. Vi ska gå på avslutningen den 26/5 då lär det bli några turer.. =)

Även den 22/5 när det är Törringe blir det några sväng om i fyrtakt!! =) Hänger du på?? Klart du ska!! =)

Idag har jag varit ledig från jobbet. Såå skönt.. Igår hade jag utvecklingssamtal. Det gick jättebra! Kändes skönt efteråt. Nu ska jag bara skriva färdigt IUP:n sen är allt det över. Men kändes riktigt skönt igår att att ha det färdigt så jag kunde njuta av min lediga tid idag!...

Idag har jag bara njutit av att vara ensam hemma och LEDIG! Det har enbart handlat om Scrapbookig.. Har gjort massa layouter.. Här kommer några på bild. =)Nu är det dags för mig att gå och duscha.. Ska snart åka och hämta svärmor och Zootsi för att sen köra till mina föräldrar och lämna Zootsi. Svärmor är allas kattvakt.. En superbra sådan!! =) Tack för att du alltid ställer upp för oss!!!

Jag hoppas även att jag hinner träffa mina föräldar idag.. De ska komma hem från Irland idag.. Vet bara inte när!! Men som sagt kanske är de hemme när vi kommer.. Eller så var det senare de skulle komma. Det visar sig senare.. =)

När vi lämnat Zootsi åker vi vidare till Slätteröd och till Svägerskan Camilla med man Göran samt våra underbara Gudbarn för att fira valborg tillsammans.. Det bjuds på majbål och grillad korv i hagen!! Ska bli supermysig.. Hoppas bara Daniel kan komma och fira en stund med oss och inte behöva jobba hela kvällen.
Nu har den kommit!!!

Nu har jag äntligen gjort klart min nya design. Jag får dock inte helt rätt på en detalj men det ska nog lösa sig till sist..

Lämna gärna ett fotspår och berätta vad du tycker om min nya design... =)

Den är hämtad från Kaxigt.com och ändrad för att passa mig av mig =)

Gratis bio

Snart är det premiär för Sex and the city 2. Självklart ska du gå och se den. Men varför inte då ta tillfället iakt och registrera dig på Gratisbio och samla ihop lite poäng. Då har du nämligen möjlighet att gå på bio helt gratis!!

Genom att du använder min länk får du 50 startpoäng, vilket är en stor hjälp på traven.. När du samlat 400 poäng är biljetten i din hand! =). 
 
Vill du inte gå på bio kan du samla ihop poäng till en shoppingdag!! Det finns flera möjligheter att få gratissaker!!

Klicka på bilden för att komma till sidan!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0