När alla hjälps åt!!

Ja då var det bara 9 arbetsdagar kvar tills sommarlovet börjar.. Behöver jag säga att jag längtar?? hehe

Igår kom Svärmor över på middag.. Denna gången bjöd vi inte på Korvstoganoff. Av nån anledning så har det alltid slumpat sig så att vi äter Stroganoff när hon kommer på besök. Helt oplanerat men ändå.. Igår åt vi Fetaost och myntabiffar i pitabröd.. Mycket gott..

Sen när vi ätit klart fick Daniel ett ryck att börja på golvet i sovrummet.. Sagt och gjort.. Daniel och Marianne var ett gott team som hann och lägga halva rummet innan de slutade för kvällen.. (Tack för hjälpen Marianne). Så det blir till att fortsätta ikväll!! Sen är det rummet klart att inreda.. =)

Vad gjorde då jag under tiden??? JO jag latade mig.. inte... Jag tömde massa lådor.. Enbart som skulle in i badrummet.. Helt galet vad jag har mycket skönhetsprylar och ändå ser jag ut som jag gör.. hmm.. Jag fattar inte hur vi har fått plats i Stenlyckan.. Men men sakerna är på plats och lådorna tömda.. Kändes så skönt att kunna borsta tänderna och tvätta sig i en normalstor vask..

Behöver jag säga att vi trivs i vårt hus?? Vi trivdes även när vi inte hade rinnande vatten så tänk vad vi trivs nu när vi börjar få lite komfort!!! =)

Jo jag ville ju köpa en ny soffa till tv-rummet.. Men den får vi nog lägga lite på hyllan tyvärr.. Var och skadebesiktade bilen igår.. INTE BRA ALLS!!! 6500 i självrisk... Galet hög självrisk... Sen blir inte bilen fixad förrän i slutet av augusti.. grrr!!

Gardiner

Jag beställde som sagt nya gardiner till sovrummet igår.. Eller rättare sagt en gardin. Tänkte att det kunde vara fint med en hissgardin. Så jag har kollat runt lite på nätet och i affärer. Till sist hittade jag en nätbutik med rimliga priser och brett sortiment.. Jag vet ju inte om jag kan rekommendera dem än men jag hoppas det iaf..

Så här ser gardinen ut iaf.. Leverans om 7 dagar.
(Om du klickar på bilden kommer du till hemsidan..)

Helgens bravader...

Måndag morgon.. 10 arbetsdagar kvar tills mitt sommarlov börjar.. Kan ju säga att jag verkligen har börjat längta.. Igår smög sig en förkylning på mig också.. Inte roligt alls.. Har mega ont i halsen..

Ja en kort summering av helgen då.. Den har verkligen varit allt från tipp topp till botten..

Fredagen: Då körde vi in till Ikea och fick handlat badrumsinredning.. Så nöjd jag är.. Daniel har hållt på hela helgen med att fixa.. Så ikväll ska jag fylla skåpen och lådorna.. =)

Lördagen: Även denna dag var bra.. Dagen bestod av fix hemma och förberedelser inför kvällens tösamiddag. Kvällen blev mycket lyckad.. Lägger upp bilder ikväll.. =)

MEN SEN KOM DAGEN "OTUR"

Söndagen kl 02.00 ringer Daniel och vill bli hämtad på Törringe.. Självklart ställer jag ju upp.. Vad gör man inte för sin karl.. Sätter mig i bilen och kör iväg.. Allt går så bra så.. Framme på Törringe hoppas alla in i bilen och jag lägger i backen.. Helt plötsligt säger det STOPP!!! Nån har planterat ett träd precis bakom min bil.. Jag är helt övertygad om att trädet blev ditplacerat precis samtidigt som jag la i backen för jag missade det totalt... Så min nya bil har blivit kvaddad i rumpan. Baklucka, kofångare och sidoskärm är helt tilltryckta.. INTE ALLS KUL.. Så ledsen jag var.. Grymt besviken på mig själv.. Min nya bil.. Den är bara två månader gammal och redan krockad.. ILLA!!!

Men tro inte att min otursdag var slut där.. Nej då det var bara början..
Jag står och plockar undan lite disk och vad tror ni händer?? Jo jag tappar ett champagneglas som går i flera bitar.. Jippie!! Glad överallt..
När jag håller på att ställa undan allt så håller jag nästan på att ramla bland alla lådor men lyckas häva fallet.. Allt detta blev för mycket för lilla känslosamma Lina..

Ringde min syster för att kolla om hon och mamma var sugna på att åka en sväng till Stoff och Stil.. De hade redan planerat en dag på stan så jag hänkade på dem.. Blev en runda på Entré, Stoff och Stil och Ikea.. Blev diverse inköp..

I fredags köpte vi rullgardiner till Sovrummet och tv-rummet.. Men så ångrade jag mig på färgen så jag köpte en till igår.. En vit och fin.. Den sitter just nu på plats i sovrummet.. =) Najs..
Jag har även beställt gardiner till sovrummet.. Hoppas nu bara att det blir bra..

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0