Ja då var årets första dopp i havet avk...

Ja då var årets första dopp i havet avklarat. Jag har även invigt min nya strandväska från Camilla :-) Nu väntar middag för att sen gä till kiosken och inhandla godis för kvällen.

Trodde jag ja!!

20100628235 (MMS)

Tänkte festa till det lite med en frukost på Espresso house. Klassikern, scones med juice och valfri varm dryck. Jag tog då varm choklad med alla tillbehör. Jag trodde dock att det innebar det vanliga, marshmallow och grädde.. Nej i detta fall innebar det kaffe med marshmallow och grädde. Chokladen lyser med sin frånvaro. Snacka om att jag blev snopen och besviken när jag smakade på min choklad. Kan tilläggas att jag var ensam så han kunde inte ha förväxlat min order med någon annan. Nej det smakade inte gott och vi lär inte ses i morgon!!!

Näsdukar är packade

Jaha då var det dags att lämna Stenlyckan för att bege sig till Lindvallen.. Mitt nya hem de nästkommande 5 dagarna.. Sen har jag permission under helgen.. För att sen åka tillbaka och vara där ytterligare 5 dagar.. Tror ni inte Daniel passar på att boka in en Offroadutflykt just den helgen som jag är hemma??? Det betyder att vi knappt kommer att se varandra på två veckor.. Blir en snabb titt på varandra på söndag kväll innan John Blund kommer på besök..

Men nu ska jag inte gnälla.. Får se det från den ljusa sidan.. Nu har jag en chans att sakna honom =)

Ja för att uppdatera er lite så är min förkylning densamma.. Varken sämre eller bättre.. PISS!!

Som du nu vet då drar jag på läger i en vecka nu så mina inlägg kommer att bli färre men kanske slänger in ett mms då och då!!

Ha det gött för planerar jag att ha!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0