Idag har jag verkligen försökt att ta det ...

Idag har jag verkligen försökt att ta det lugnt. Jag och Isabell satt på altanen i solen och ammade samtidigt som vi tittade på när pappsen vinschade upp buskar i trädgården.. Det har verkligen varit underbart väder idag. Men tyvärr kunde jag inte njuta så mycket som jag hade velat.. När jag suttit ute ett tag sa gumpen ifrån. Fick bli ryggläge i soffan.. Vill dock säga att jag mår mycket bättre.. Lever dock på smärtlindring regelbundet.. Men snart är jag på benen igen :-) Nu säger jag och Isabell GOD NATT

Isabell 9 dagar gammal

Här kommer två bilder på min lilla guldklimp!!

 Isabells första rosa plagg!!
Pappa var ute och handlade detta plagg till Isabell igår..
Visst är jag söt!!! =)

Uppskattar!!!

Jag måste säga att jag verkligen uppskattar alla som skriver sms, FB inlägg, ringer, kommentarer på bloggen för att gratulera och kommentera något kring Isabell. Det är verkligen superroligt .. Det betyder jättemycket för oss.. För att inte tala om er som redan har besökt oss och gett Isabell så fina presenter.. Det värmer verkligen!! Min lilla skatt är såå bortskämd!! ;) 

Idag när vi kom hem från sjukan så hade jag fått ett kuvert adresserat från jobbet. Hmm vem var det ifrån?? Öppnade det och såg att det var mina elever i klass 4 som hade ritat teckningar till mig och Isabell. De är så supergoa!!! Stort tack till er alla!! Jag och Isabell blev jätteglada!!!

I tisdags kom ett paket med posten.. Det var från min kära kollega Britta.. Hon hade handlat en liten jacka som Isabell kan ha i vinter. Jag tror Isabell kommer bli superfin i den.. 

 

Så stort tack till alla er som skämmer bort min lilla trollunge!!
Det uppskattas mer än ni tror!!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0