Saknad

Nu är min underbara dotter hemma igen.. Tänk så konstigt det är.. Innan idag såg jag fram emot en hel dag ensam hemma.. Å misstolka inte.. Det var mysigt men jag kunde ändå inte sluta tänka och sakna min lilla skrutt.. Det är galet hur fast man är vid det lilla livet.. Utan henne är man verkligen halv.. Var så mysigt att se henne när hon kom hem. Hon bara log upp!!! Kändes nästan som att hon växt lite också.. Nä jag vet att hon bara var borta några timmar men ändå!! =)

Hon hade iaf en underbar dag tillsammans med sin pappa.. Hon hade skött sig perfekt.. Hon höll även vår pakt.. Bajsa minst en gång.. *fniss* Så pappsen fick allt byta bajsblöja i sin bil.. Slutade med en liten blöt olycka.. Underbart med barn!!! De bryr sig inte var de uträttar sina behov..

Nu ska vi packa ihop oss och bege oss till Hököpinge!!
Trevlig kväll alla!!

Hör ni???

Hör ni så tyst det är hemma hos mig??? Inte ett knyst hörs.. Bara klickandet från tangenterna när jag skriver. Det är nämligen så att Isabell har åkt med pappsen på OffroadMeet idag.. Jag fick dagen för mig själv!!! Jag älskar verkligen att umgåsa med min dotter men ibland behöver man bara få vara för sig själv.. Jag tänker ta dagen som den kommer.. En lugn skön dag så att jag är laddad inför kvällens grillkväll hos syster..
Ha en bra dag alla vänner!!

Grillkväll

Idag är man allt lite sliten. Igår hade vi finbesök av Syster, Johanna och Helena med familjer.. Nja Sami saknades förvisso.. Han låg hemma och var sjuk.. Det blev knutgrille.. Mumsigt värre.. Å vet vi vad??!! Vi kunde sitta ute... Härlish!! Det är ju verkligen inget man kan skryta om att man kan göra denna sommar.. PISSVÄDER!!
 
Så alla inblandade tack för en mycket trevlig kväll!!! Det får vi göra om!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0