Utan förvarning

Igår nattade jag Isabell som vanligt och hon somnade snabbt i sin säng.. Precis som vanligt.. Men vid halv niotiden var det slut på det "vanliga".. Jag hör att hon vaknar och jämrar sig.. Går upp till henne och ger henne nappen och hon somnar om igen.. Men jag hinner bara ner så hör jag hur hon börjar storgråta.. Upp igen.. Jag tar upp henne i famnen och upptäcker att hon är helt dyngsur av spya.. Stackars liten!!! Bara att skölja rent och byta kläder på både henne, mig och sängen..

Jag lägger henne ner igen och hon lägger sig till rätta för att somna om.. Men efter bara nån minut var det dags för en ny omgång.. Samma sak igen.. Nya kläder på henne, mig och sängen...

Tänkte att hon får sitta upp med mig en stund i soffan och samla sig lite.. Hon är så trött stackarn men kommer inte till ro... Efter ytterligare en stund kommer nästa överraskning.. Denna gång var det över hela mig, sig själv och SOFFAN!! Stackars skrutt.. Jaja inget mer att göra än att byta för en tredje gång..

Jag provade sen lägga henne i sin säng igen och där somnade hon gott och sov sen hela natten.. Kvart i åtta vaknade en frisk men kinkig tjej.. Det kommer nog bli en lång dag innan Daniel kommer hem.. Alltid lättare när man är två..

Men nu har vi lärt oss detta. Eller iaf jag eftersom Daniel inte var hemma igår.. ;)

Trött

Oj va trött jag är varje kväll.. Dagarna går i 120 och det tar på krafterna.. Var dag tänker jag, äh jag gör det när Isabell lagt sig.. Men samma visa var kväll.. Jag ligger utslagen i soffan så fort hon somnat.. Så mycket för den egentiden.. Men det lugnar sig nog snart..

Verkligheten

Jaha då var dessa 7,5 veckor över.. Veckorna då vi fick har vår älskade pappa hemma.. Nu är han tillbaka i arbetslivet och vi får klara oss själva här hemma.. Det enda som inte är som förut är att vi numera bara har en bil vilket betyder att jag inte kommer att ha någon bil hemma dagtid.. Hur ska detta gå?? Det blir till att ta buss vart jag än ska.. Inte riktigt van vid det.. Men det är nog en vanesak..

Idag kommer Åsa och hennes lilla Ella ut till oss för att leka lite.. Ska bli kuligt då det var ett tag sedan sist. =)

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0