Gott nytt år

Måste bara beklaga mig lite.. Igår var jag hos tandläkaren.. Min tandläkare är verkligen super men som hon misshandlade mig igår.. Hon sa att jag hade de perfekta tänderna och allt såg superbra ut ändå gjorde hon värsta behandlingen på mig.. Rensade och flyttade på varenda tand jag har i käften.. Igår kväll hade jag så ont att det riktigt sökte mig.. Fick bli en ipren och sängen.. Även idag har jag ont.. Men shit va ren man känner sig i munnen!!

Nej nu ska jag göra mig i ordning för att åka till päronen för att fira nyår!!

Gott nytt år till alla mina vänner och läsare!! Vi hörs nästa år!!!

Buzzador/ Cliniderm

Idag fick jag mitt paket från min senaste kampanj hos Buzzador.. Det jag ska Buzza denna gång är Cliniderm produkter.. Jag ska först själv testa Cliniderms rengörningsprodukter och sen delge er läsare mina nyfunna erfarenheter och ren fakta om produkterna.

När jag fått en uppfattning av produkterna kommer jag även att anordna en tävling här på min blogg då även du som läsare får möjlighet att prova dessa produkter.. Jag återkommer med vad du behöver göra för att vinna!!!  Så håll utkik i min blogg så att du inte missar tävlingen!!


Vill du också få mölighet att bli en Buzzador? Klicka då på bilden nedan och registrera dig idag..

 

En slappig dag...

Har tänkt hela dagen vad jag ska blogga om.. Har ju inte hänt något spec.. Jag var uppe en sväng i Hörby och lämnade Deffen på service.. Har fått låna en Freelander som lånebil.. Superskön att köra.. =)

Dagen har jag annars spenderat i soffan.. Så precis Beck- I stormens öga.. Riktigt bra film!!!

Nu ska det lagas middag.. På menyn står det tacos.. =)

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0