Amningshjärna???

Har jag amningshjärna eller vad?? Nu är det andra gången på kort tid som jag slänger ut mina linser i vasken istället för att sätta in dem i ögonen.. Det går av ren rutin att jag tar linsburken och vänder upp och ner på den över vasken för att tömma ut vätskan som jag gör varje kväll.. På morgonen ska jag dock INTE hälla ut någon vätska utan ta upp linserna och sätta in de i ögonen.. hmm.. Tur att jag har några linser till godo.. SUCK!!
Tur man kan skylla på amningens påverkan!! hehe..

Grouponerbjudande

Kommer ni ihåg att jag ville köpa en Nalle Puh mobil till Isabells säng?? Jag gjorde ju aldrig det.. Men idag såg jag att Groupon hade ett erbjudande på en barnbutik på nätet.. Kikade in och såg att de hade just den mobilen som jag ville ha.. Nu kunde jag köpa den för endast 200kr.. Super!!

Vill du också köpa något till din ögonsten?? Kolla in erbjudandet.. 

Fynda prisvärda barnprodukter på Babykul.se! Allt från leksaker och doppresenter till bärselar och barnvagnar. Värde 549 kr, betala 200 kr.

 

Lite roligt det där med tid.. Igår ställde...

Lite roligt det där med tid.. Igår ställde vi om klockan. Isabell verkade dock inte ändrat sin inre klocka.. Hon brukar ju börja skrika kl. 18.00 på kvällen.. Igår prick kl. 17.00 började hon.. Även natten följde samma klockschema.. Hon brukar vakna 02.00och 05.00.. Inatt vaknade hon 01.00 och 04.00.. Ganska intressant faktiskt..

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0