Storhandlat på apoteket

I morse ringde jag till vårdcentralen och fick en tid till Isabell strax efter. Diverseprover togs och resulterade i att jag nu varit på apoteket och storhandlat.. Två olika Inhalatorer och hostmedicin mm.. Nu ska vi bara hålla tummarna att de hjälper henne så att hon kan få sova gott om nätterna.. 
 
Passade även på, som hela Trelleborg, att storhandla på Ica Maxi med syrran.. Så nu ligger både hummern och champagnen på kylning och iväntar morgondagens festligheter.. 
 
Om jag inte hinner säger det senare så 
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!
 

Nyårsmenyn

Sitter och letar recept till nyårsmiddagen. Tanken är att vi ska äta hummersoppa till förrätt. Jag gillar krämig soppa och letar därför efter ett recept på en enkel krämig hummersoppa.. Är det nån som har ett bra recept att dela med sig av???

(Jag vill gärna kunna göra soppan på en färdig fond.. ;)

Ännu en...

Ännu en playdate har tvingats ställas in på grund av Isabells förkylning/hosta.. Kan säga att jag börjar bli lite smått tokig på hennes hosta.. Det man fasar för är ju att det ska sätta sig på lungorna och ge henne lunginflammation.. Vi vill inte bli/vara sjuka nu när vår resa närmar sig.. Får kanske bli ett besök os VC i morgon om hon sover lika dåligt inatt. Ungen behöver ju få sova också... Stackars liten.

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0