Vab

Ja att VAB:a är ju aldrig roligt.
Som förälder känner man ångest för attman sätter kolleger i skiten.. Jag vet man inte ska tänka så men det gör jag..

Att se sitt hjärta må dåligt är inte heller roligt.. Men Isabell är inte som andra barn.. Hon är pigg och glad trots hon har feber och hosta.. Sova?? haha nä 20 min körde vi på idag. Fördelen är att jag får gjort saker tillsammans med henne..

Igår blev huset julstädat och adventsfint..
Idag har vi julbakat.. :-)

Jag har för första gången gjort ett pepparkakshus själv.. Isabell var jätteduktig på att dekorera och äta chokladen.. :-P

Vi har även gjort årets första laddning Rocky Road och Brownie med pepparkaksdeg å vit choklad (Alla syns inte på bilden..) Mumsigt värre..Jag följer en del matbloggar. De lägger alltid upp så fina bilder på sina verk. Jag önskade jag kunde göra likadant. Tips någon hur man ska tänka??

Isabells rum

Fick en fråga hur jag inrett Isabells rum.. Här kommer några glimtar.. :-)

Fest i kubik..

Vilken helg.. Ikväll var första lediga kvällen på hela helgen att slötitta på tv i soffan.. Men vad gjorde jag då?? Jo jobb jobb jobb.. Så det blev ingen lugn mysig kväll..

Helgen då.. Fredagen firades med härliga tjejerna.. Daniel passade på att göra stan osäker.. Vid två hade vi dock vett att be ge oss hemåt.. Men trevligt hade vi iaf..

Lördagen var ganska seg vill jag lova.. Vakna och hämta hem lillfisen som haft det mysigt hos mormor å morfar. Jag passade på att vila middag med Isabell.. Välbehövligt vill jag lova. På kvällen firades min moster.. Även denna kväll gled över till sena natten..

En välbehövlig massage inledde söndagen!! Efter fix å trix här hemma var det vara att ta på festkläderna igen och köra på kalas.. Denna gång var det Allies tur att fylla två.

Så aktiv helg vill jag lova.. Hoppas bara Isabells förkylning inte blir värre. Hon har fått hemsk hosta och hes whiskyröst.. Har inte tid med VAB.

Nej nu ska jag sova..


Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0