Anders slaskar..

... julen braskar. Ja om jag då tittar ut genom fönstret idag så ser jag att julafton kommer att bli en varm grön dag.. =( Fast man ska inte tro på allt man hör!! Jag låter hoppet få finnas kvar!! =)

Idag ska vi ha hälsodag i skolan.. Jag tror att jag också kan lära mig ett och annat.. Bland annat hur mycket socker det finns i det vi stoppar i oss, som godis, läsk, ketchup mm.

Kära lilla Deffe

Idag är jag verkligen glad att jag har en man som är tokig i LandRoverbilar.. Utan vår lilla Deffe hade jag inte suttit här på jobbet och skrivit på min blogg.. Vägarna var fulla av drivor och snön fortsatte att falla från himmelen.. Om jag skulle kört själv så hade jag vänt i Vanstad och stannat hemma.. Men inget stoppar Daniel och hans lilla Deffe =)

 (Lite bilder från helgen på vår lilla Defender..)


Daniel laddar för att köra igenom gyttjehålet..
Bara en bil innan honom har klaradet det utan att Vinscha!!!


Själklart klarar Daniel och Deffe sig igenom utan problem!!! =)

Ja då är det bara tre veckor kvar till jullovet.. Snacka om att man har julkänslor nu när huset är julat och snön ligger tjock och vit utanför fönstret.

Första advent

Julmusik på högsta volym och dammvippan i högsta hugg!! Mitt hus förvandlas till en mysig julstuga med vitt snölanskap utanför fönstret.. Hur underbart är inte detta???

Nu har jag bara köket och toaletten kvar sen är jag färdig och kan njuta av det första tända ljuset!!!

Ha en underbar första advent på er!!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0