Tillbaka??

I morgon blir det tillbaka till verkligheten för Isabell.. Undra hur det kommer gå efter att varit hemma i nästan en hel vecka.. Tur det är en kort dag iaf..

Ska bli skönt med helg och en lugn helg dessutom.. Nästa vecka kommer bli riktigt tuff för mig.. Nationella prov hela veckan.. Sen veckan efter ska de rättas.. puha mig..

Fel håll!!

Det är väl inte meningen att man ska bli sämre när man är hemma och kurerar sig?? En dunderförkyld Isabell har nu även drabbats av feber!! Stackars mammas liten..

I morgon ställer farmor upp och passar Isabell.. Det tackar vi för.. Det är inte lätt när man dras mellan två världar.. När man är hemma har man ångest och känner stress inför jobbet och när man jobbar har man skuldkänslor och känner stress mot sitt barn.. Det är verkligen inte lätt.. Men Isabell måste få gå först.. Samtidigt som jag har ett ansvar på mitt jobb.. :-/

Let´s deal.. Presentkort hos Lekmer

Let´s deal har nu ett nytt erbjudande att köpa en värdecheck på 500 för endast 239kr.. Toppen i mina ögon.. Jag har givetvis köpt ett.. Vill du också handla billiga leksaker/inredning så klicka på bilden för att komma till dealen.. =)
 

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0