Vill du få fler läsare till din blogg???

Så har jag svaret till dig!!!
Gör som jag och gå in på sidan Mera Trafik idag och bli medlem!!!

Klicka bara på bilden så är halva jobbet gjort!!!

Bedövad med gör ont ändå!!!

Ja igår kl. 15.00 skulle de UT!! Läkaren började skämta direkt.. Det första han sa till mig var inte Hej utan "Var ligger Äsperöd nånstans?" Sen ville han att jag skulle berätta lite om mig själv eftersom, som han själv sa, han känner ju inte mig. =) 

Jag berättade att jag hade två stavar och att de skulle ut idag!!!! Han sa flera gånger att han inte hade tagit ut sådana förut.  Det gjorde ju inte mig lugnare direkt.. Med tanke på att han var närmre döden än 50 så har han nog en viss erfarenhet. Men nepp aldrig dem!!

Jag fick en spruta som skulle bedöva, men inte då.. In spruta till.. Men inte då heller tog den bort smärtan.. Men då började han skära lite i alla fall. Fy vad det gjorde ont.. Så i med lite mer bedövning.. Fick totalt 10ml.. Till sist sa jag till honom.. "Bara dra ut de jävlarna!! De ska UT!! Och efter en stund så vipps var de ute!! (Oj vad det låter enkelt..)

Igår kväll kl 19.30 då började jag få känsel tillbaka i armen.. Hela underarmen, lillfinger och ringfinger var helt bedövade.. Konstigt nog hade jag mer känsel i överarmen.. Där jag faktiskt blev bedövad.. Ja ja Nu är det över iaf...  Nu sitter jag med plåster och två stygn i armen.. Kan säga att jag har GANSKA ont nu....

Fy bubblan vad äckligt det var!!!

Jag kom in och satte mig i väntrummet.. Började känna mig orolig i magen och nästan illamående.. Men tänkte hela tiden.. "Ett litet snitt och de är ute".. Jag kom in till en rar liten sköterska som tog väl hand om mig..

När hon såg att jag hade två rackare som satt på två olika ställen blev hon lite mer konfundersam. Men vi startade.. Det var en riktigt obehaglig känsla när hon skrapade på staven.. Kändes som om hon drig i ett gummiband som vägrade släppa.. Jag började kallsvettas mer och mer.. Kände att jag började bli mer och mer svimmfärdig.. Hon sänkte mitt huvud och försökte igen.. Hon märkte på mig att jag inte mådde bra och frågade om hon skulle sluta.. Jag svarade "nej kör bara på"... Men när jag började hyperventilera så sa hon att hon kunde ringa Ystad och fråga om de hade någon ledig tid för mig under dagen. Det hade de. Så klockan 15.00 idag ska jag ner dit istället för att blir ordentligt bedövad med spruta och ett snabbare ingrepp än hennes "petande".Jag kan inte förstå hur min svägerska Camilla kunde ta ut dem utan bedövning.. Jag måste vara en riktig mes eller hon en riktig kämpe?? Eller både och kanske.. =)

Så nu sitter jag på jobbet och försöker jobba undan en hel del eftersom jag kom senare än plan och måste gå tidigare än plan.. Så är det ibland och jag SKA ha ut dem IDAG!!!..

Just nu håller jag på att scanna in bilder till engelskan.. Det tar så lång tid att vänta på scannern. Japp back to work!!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0