Ja då har man köpt ett hus och en ny bil.....

Ja då har man köpt ett hus och en ny bil.. Detta firas med ett restaurangbesök i Ystad. Snacka om händelserik dag...

Bruna bönor

Här om dagen när jag var och handlade blev jag såååå sugen på bruna bönor. Det var såå länge sedan jag åt det.. Jag var bara tvungen att köpa hem en tub.. Daniel var dock inte lika imponerad... Idag när jag var själv hemma passade jag på att äta mina bönor och det var såå gott. Mums.. Lite knaperstekt bacon till det.. =)

Buzzador "Purina ONE"

Som många av er redan vet så är jag en Buzzador.. Jag håller just nu på att marknadsföra en ny produkt. Denna gången handlar det om kattmat. Märket på kattmaten är Purina ONE.. specialkost för den kastrerade katten.

Purina One innehåller ingredienser med hög kvalitet, som ger din katt all näring den behöver. Purina One finns i olika storlekar och smakar i följande varianter, Junior, Adult, Indoor och Sterilcat. Du kan gå in på deras hemsida om du är sugen på att läsa mer om produkten.. www.purina-one.com/sw

Min Sture har fått testa och han äter gladligen Purina ONE.. Så nu hoppas jag han mår bättre än någonsin.. =)Vill du också få chansen att prova nya saker? Gå med och bli en Buzzador du med.. Klicka på bilden så kommer du direkt till anmälningssidan.
Det är gratis och du behöver inte ha en egen blogg för att delta..https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=maxedius

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0