När alla hjälps åt!!

Ja då var det bara 9 arbetsdagar kvar tills sommarlovet börjar.. Behöver jag säga att jag längtar?? hehe

Igår kom Svärmor över på middag.. Denna gången bjöd vi inte på Korvstoganoff. Av nån anledning så har det alltid slumpat sig så att vi äter Stroganoff när hon kommer på besök. Helt oplanerat men ändå.. Igår åt vi Fetaost och myntabiffar i pitabröd.. Mycket gott..

Sen när vi ätit klart fick Daniel ett ryck att börja på golvet i sovrummet.. Sagt och gjort.. Daniel och Marianne var ett gott team som hann och lägga halva rummet innan de slutade för kvällen.. (Tack för hjälpen Marianne). Så det blir till att fortsätta ikväll!! Sen är det rummet klart att inreda.. =)

Vad gjorde då jag under tiden??? JO jag latade mig.. inte... Jag tömde massa lådor.. Enbart som skulle in i badrummet.. Helt galet vad jag har mycket skönhetsprylar och ändå ser jag ut som jag gör.. hmm.. Jag fattar inte hur vi har fått plats i Stenlyckan.. Men men sakerna är på plats och lådorna tömda.. Kändes så skönt att kunna borsta tänderna och tvätta sig i en normalstor vask..

Behöver jag säga att vi trivs i vårt hus?? Vi trivdes även när vi inte hade rinnande vatten så tänk vad vi trivs nu när vi börjar få lite komfort!!! =)

Jo jag ville ju köpa en ny soffa till tv-rummet.. Men den får vi nog lägga lite på hyllan tyvärr.. Var och skadebesiktade bilen igår.. INTE BRA ALLS!!! 6500 i självrisk... Galet hög självrisk... Sen blir inte bilen fixad förrän i slutet av augusti.. grrr!!

Maxedius

Din guide i min vardag!!!

RSS 2.0